söndag 7 november 2010

Övervåning

Här hemma hos oss händer det nog inte så mycket med byggandet, fast det skulle finnas massor att göra. Har en man på resande fot, så han har varit mycket borta nu den senaste tiden. Men några bilder in ifrån vårt hus skall ni få se i alla fall.

Från övervåningens korridor.





TV bänken har vi ritat själv och haft Östmans snickeri att fixa, är mycket nöjd över den. För inga apparater är synliga.


Soffmöblemanget skulle jag helst vilja ha nytt, men man kan väl inte få allt man önskar. Men kanske någongång i framtiden har vi även nya möbler här.


För några veckor sedan besökte vi IKEA och visst blev de inhandlat en hel del ;) Denna Malm byrå är en av möblerna vi köpte. Visar mera sen av de andra möblerna vi köpte.

2 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Lönar det sig att ha Östmans att snickra ihop möbler? Vilken prisklass rör det sig kring? Har nämligen just tänkt köpa en liknande tv-bänk härifrån Vasa. Fint hus ni har! :)

    Hälsn. Lotta

    SvaraRadera
  2. HEJ LOTTA! TACK, vi trivs i vårt fina hus =) Om man vet vad man vill ha/önskar sig så är det ju alltid bra och ha ett snickeri o. göra det. Du kan ju föra in en ritning till dom o. höra till vilket pris? Kom ihåg o. pruta ;)

    SvaraRadera